GadgetsMobiel

De beste apps voor het inrichten van je woning

Afbeelding 2 - svpn.nl - rechtenvrij

Ga je binnenkort verhuizen of verdient je huis een complete make-over en heb je nog geen idee hoe je dit aan wilt pakken? Gelukkig zijn hiervoor veel apps om je een eindje op weg te helpen, wij zetten ze voor je op een rijtje!

App 1: Home Design 3D

Met de Home Design 3D app krijg je een perfect inzicht van hoe jouw ideeën er in werkelijkheid uit gaan zien. Het heeft een The Sims-achtige uitstraling. Daarom is de app niet alleen handig voor het inrichten van je huis, je kunt er ook nog eens prima mee spelen als ontspanning, win-win dus!

App 2: Flexa

Met de app van Flexa bekijk je welke kleur het best binnen jouw ruimte past. Kies je favoriete kleur en richt de camera op de muur. Wanneer je vervolgens op de muur klikt zie je perfect hoe de kleur op jouw wand staat. Wist je dat Flexa de kleur van 2020 onlangs bekend heeft gemaakt? Tranquil Dawn is een mix tussen groen, blauw en grijs, wat staat voor de kleuren van het ochtendlicht als verwijzing naar een rustige ochtend.

App 3: Neybers

Met deze app krijg je de uitgelezen mogelijkheid om je huis in te richten zoals het er ook daadwerkelijk uit komt te zien. Neybers heeft namelijk een grote database met allerlei meubels en accessoires van echte merken. Maak foto’s van je huis en plaats vervolgens de meubels in de virtuele ruimte via de app.

App 4: Pinterest

Uiteraard zijn al deze virtuele inzichten erg fijn, maar echte foto’s bekijken maakt het allemaal net even een stukje makkelijker. Via Pinterest kun je veel voorbeelden vinden van onder andere vitrage en mooie badkamer inspiratie op doen. Spreekt een afbeelding je aan? Sla deze dan op en maak een apart bord aan. Zo blijft het overzichtelijk en kun je alles makkelijk terugvinden. Dus of je nou voor een landelijk- of Scandinavisch interieur gaat, Pinterest is van alle markten thuis!

Wanneer je al deze apps combineert gaat het inrichten van de ruimtes je straks een stuk beter af!

Related posts
AlgemeenGadgetsInternetMobiel

Toekomstmuziek of snel beschikbaar: app om lege zitplaats in trein te vinden

AlgemeenGadgetsInternet

Biomega wil betaalbare elektrische stadsauto op de markt brengen

AlgemeenGadgetsInternetMobiel

iPhone 12 lijkt op de oude iPhone 4

AlgemeenGadgetsGames

Nintendo wil illegale downloadsite voor ROMS uit de lucht

Volg ook onze andere tech blog
Tegenwoordig wordt het steeds lastiger om betrouwbare websites te vinden waar je online gokken kunt. Daarom is de website De Beste Casino Vinder een uitstekende aanrader.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Worth reading...
Nintendo wil illegale downloadsite voor ROMS uit de lucht