AlgemeenGadgetsInternetMobiel

iPhone 12 lijkt op de oude iPhone 4

iphone 4 vs iphone 12

Ondanks dat pas net bekend geworden is hoe de iPhone 11 eruit ziet begint de geruchtenstroom alweer op volle toeren te draaien over de iPhone 12. Tech analist Ming-Chi Kuo weet het al zeker dat de nieuwe iPhone 12 weleens veel weg kan hebben van de iPhone 4. De reden? Volgens iPhone bezitters is de 4 nog altijd qua design het mooiste toestel dat Apple ooit heeft uitgebracht. De iPhone 4 had de kenmerkende afgeronde hoeken en metalen frame. Dit gaan we volgens Kuo ook terugzien in de nieuwe iPhone 12 die pas volgend jaar september gelanceerd gaat worden.

iPhone bezitters zijn toe aan een nieuwe design

Veel iPhone bezitters geven aan dat ze het jammer vinden dat het design zo weinig veranderd de laatste jaren. Vroeger was er een groot verschil qua design tussen de verschillende toestellen. De laatste jaren kopieert Apple het design en komen er hoogstens nieuwe kleurtjes uit. De basis blijft elke keer hetzelfde. Als Apple inderdaad het design van de iPhone 4 terug gaat brengen komt er eindelijk weer een totaal nieuw ontwerp vergeleken met vorige toestellen.

5G en arugmented reality

Naast het design wordt er natuurlijk ook al gespeculeerd over de inhoud van de iPhone 4 die we september 2020 kunnen verwachten. Apple zou bijvoorbeeld eindelijk 5G gaan ondersteunen. Na verwachting gaat 5G in steeds meer landen uitgerold worden en de iPhone 12 zal dit eindelijk ondersteunen. Naast 5G willen ze meer gaan doen met argumented reality. Deze techniek lijkt een beetje de toekomst te hebben. Steeds meer software en apps maken al gebruik van AR en ook Apple wil hier mee aan de slag. Met nieuwe toepassingen via de telefoon wordt er straks nog meer mogelijk.

Extra dunne schermrand

Nog een toepassing die we kunnen verwachten bij de iPhone 12 is een extra dunne schermrand. Zo wordt ook de notch waarin de selfie cam verwerkt is volledig weggewerkt. Kortom de geruchtenmolen is ondanks de recente release van de iPhone 11 al in volle gang.

Related posts
Algemeen

Hardlopers willen kilometers maken én spulletjes kopen

AlgemeenInternet

Veganistische schoenen, waar zijn die dan van gemaakt?

AlgemeenGadgetsInternetMobiel

Toekomstmuziek of snel beschikbaar: app om lege zitplaats in trein te vinden

GadgetsMobiel

De beste apps voor het inrichten van je woning

Volg ook onze andere tech blog
Tegenwoordig wordt het steeds lastiger om betrouwbare websites te vinden waar je online gokken kunt. Daarom is de website De Beste Casino Vinder een uitstekende aanrader.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Worth reading...
Wat kan je het beste doen als je gehackt bent op Social Media?