Gadgets

Met deze gadgets maak jij jouw tuin compleet

Het is weer hoogtijd om de tuin aan kant te maken. Want, de lente komt eraan! En dat is hét moment om weer te kunnen genieten van jouw achtertuin. Maar voordat je aan de slag gaat, kunnen de onderstaande gadgets jou misschien wel wat werk uit handen nemen. Hieronder zetten wij een aantal gadgets op een rij die niet mogen ontbreken in de tuin.

1. Robotgrasmaaier

We weten allemaal hoe veel werk een grasmat van je vraagt. Vooral het maaien ervan kan een groot karwei zijn. In de lente moet je er namelijk wel twee keer overheen, zodat je kunt genieten van een mooi, groen gazon. Een handige gadget die jou hier het werk uit handen neemt is de robotgrasmaaier. Deze gaat zijn eigen gang en wanneer hij klaar is, zal hij opladen bij zijn laadpunt. Maar om het voor jezelf nóg gemakkelijker te maken, kun je ook kiezen voor een kunstgrasmat van Kunstgrasgigant. Zo heb je helemaal geen omkijken meer naar jouw gras en het blijft altijd mooi. 

2. Sproeisysteem

Dankzij kunstgrasgigant.nl/contact/vestiging-werkendam hoef jij jouw gras niet meer te onderhouden. Nu is het tijd om de borders aan te pakken. Want dankzij een automatisch sproeisysteem voorzie jij jouw planten van water, terwijl je zelf eigenlijk niets hoeft te doen. Zo bestaan er verschillende soorten sproeisystemen. Je hebt bijvoorbeeld een slang die je door de tuin legt die druppeltjes afgeven, maar je hebt ook systemen waarbij sproeiers uit de grond komen en jouw tuin laten beregenen.

3. Tuinverlichting

Verlichting maakt jouw tuin helemaal af. Het maakt het in een klap gezellig, en bovendien is verlichting natuurlijk erg praktisch wanneer je in de avond in de tuin wil zitten. En om het voor jouzelf nog makkelijker te maken kun je kiezen voor slimme tuinverlichting. Zo heb je natuurlijk lampjes op zonne-energie: deze laden zichzelf op wanneer ze in de zon staan, en gaan aan wanneer het donker is. Maar je hebt ook lampjes die verbonden zijn met het stopcontact. Deze zullen vanzelf merken wanneer het donker begint te worden, en springen vanzelf aan. Handig!

4. Speakers

Heb je een tuinfeestje gepland, of wil je lekker relaxen in de zon met een achtergrondmuziekje? Dan is het geen slecht idee om jouw tuin te voorzien van een goede set speakers. Vooral een Bluetoothspeaker is prettig: deze kun je vanaf een afstandje verbinden met jouw telefoon. Misschien is een speaker geen noodzakelijke gadget voor jouw tuin, maar wél een leuke gadget.

Related posts
Gadgets

Dit zijn de 5 grootste LEGO-sets

AlgemeenGadgetsGamesInternet

De spy cam: waar verwerk je deze het beste in?

Gadgets

Technische snufjes die je in huis moet hebben

Gadgets

Een slim huis: de voordelen

Volg ook onze andere tech blog

Geef een antwoord