Gadgets

Dit zijn de 5 grootste LEGO-sets

LEGO is mega populair over de hele wereld en er zijn honderden LEGO-sets verkrijgbaar in verschillende prijzen en groottes. Maar wil je gaan voor een echte uitdaging? Probeer dan de grootste LEGO-sets van dit moment en anders kun je altijd nog gaan voor LEGO Technic of LEGO art.

LEGO Wereldkaart – 11.000 onderdelen

Een wereldkaart die je zelf in elkaar moet zetten en daarna heb je er ook nog wat aan, ideaal! Dit is de grootste LEGO-set van dit moment en bevat al ruim tweeduizend meer onderdelen dan de nummer 2. Zet de wereldkaart in elkaar op je eigen manier, zo maak je een eigen draai aan je wereld. Er zitten ook pinnetjes bij om landen die je al bezocht hebt af te strepen of juist bijzondere plekken waar je heen wilt aan te duiden.

LEGO Titanic – 9090 onderdelen

Het wereldberoemde schip kun je nu ook namaken in LEGO. Dit op schaal gemaakte model bestaat uit 3 secties en heeft heel veel details zoals de grote trap, diverse cabines en het promenadedek. Breng het verhaal van de Titanic tot leven met deze LEGO-set van ongeveer 135 centimeter.

LEGO Colosseum – 9036 onderdelen

Bouw je eigen vechtarena met deze levensechte Colosseum LEGO-set. Het is echt een geweldig cadeau voor architectuurliefhebbers of voor jezelf. Met maar liefst 3 verdiepingen, ontelbare details en geplaatst op een ovalen basis, is je bouwproject bijna authentiek aan het echte exemplaar in Rome.

LEGO Star wars Millennium Falcon – 7541 onderdelen

Als je fan bent van Star Wars, kan deze Star Wars LEGO-set niet ontbreken. Het supersnelle Corelliaanse schip is geland en zit boordevol details en kenmerken. In de cockpit is plaats voor 4 minifiguren, er is een verborgen compartiment onder de vloer en de laadklep kan omlaag. Dus dit is het perfecte verzamelobject als echte Star Wars liefhebber en je hebt er ook nog uren plezier van om in elkaar te zetten.

LEGO Harry Potter Kasteel Zweinstein – 6020 onderdelen

Het kasteel van Harry Potter die je zelf helemaal in elkaar kan zetten en daarbij alle details van het kasteel kan ontdekken. Dat kan met deze LEGO Harry Potter set met maar liefst 6020 onderdelen. Breng het kasteel tot leven met maar liefst 27 microfiguren en speel je favoriete filmscènes na met de herkenbare accessoires die ook meegeleverd worden.

Related posts
Gadgets

Met deze gadgets maak jij jouw tuin compleet

AlgemeenGadgetsGamesInternet

De spy cam: waar verwerk je deze het beste in?

Gadgets

Technische snufjes die je in huis moet hebben

Gadgets

Een slim huis: de voordelen

Volg ook onze andere tech blog

Geef een antwoord