AlgemeenGadgetsGamesInternet

De spy cam: waar verwerk je deze het beste in?

Zo maak je je spy cam zo onopvallend mogelijk

Wil je een spy camera gebruiken om je huis of terrein te beveiligen of geluidsopnames van gesprekken te maken? Dan moet je wel weten hoe je de spy cam het beste kunt verwerken, zodat deze niet gezien wordt. Wij zochten uit op welke manieren je ervoor kunt zorgen dat jouw spy cam niet opvalt. Lees snel verder voor meer informatie en maak gebruik van onze tips.

Bouw de spy cam in een voorwerp in

Koop je een spy cam bij bijvoorbeeld spy shop, dan kun je ervoor kiezen om deze in een voorwerp in te bouwen. Denk bijvoorbeeld aan een klok, een stekkerdoos, speaker of in een pen. Spy cam worden vaak ingebouwd in gebruiksapparaten, waardoor je eenvoudig een video en/of geluidsopname kunt maken zonder dat je hiervoor moeite hoeft te doen. Je plaatst het gebruiksvoorwerp op de door jou gewenste plek en activeert vervolgens de verborgen camera.

Zet de spy cam in een donkere hoek

Je kunt je spycam ook in donkere hoeken verwerken. Zo kun je de spy camera naast een kast verwerken, achter een beeld of een vaas. Ook kun je de spy cam perfect verwerken achter het koffiezetapparaat, achter een hoek van het aanrecht en andere donkere hoekjes. Bekijk eens goed welke hoeken in de ruimtes perfect zijn voor het verwerken van een spy cam. Dit zijn doorgaans plekken waar niemand zo snel naar zal kijken. Hier kun je het beste je spy cam plaatsen.

Doe de spy cam onderweg in een klein item

Ben je van plan om de spy cam mee te nemen en video opnames te maken op een andere plek? Dan is het heel onhandig om een groot item mee te nemen. Het beste wat je dan kunt doen, is de spy cam in een kleiner item laten verwerken. Denk aan een horloge of bril. Er zijn modellen spy camera’s die ook over night vision beschikken. Hiermee kun je ook in de avonduren opnames maken.

Verstop de spy cam in een plantenbak

Wil je geluidsopnames maken van iemand in een ruimte of wanneer je zelf met iemand in de ruimte in gesprek bent? Dan is het zeker aan te raden om de spy cam in de plantenbak te verstoppen. Zorg er wel voor dat je een spy camera met bewegingsdetectie hebt. Zo gaat hij vanzelf aan wanneer er iemand in de ruimte is. Je kunt de spy cam ook in het plafond monteren als de plantenbak onhandig is. 

Related posts
Internet

Op voetbal gokken is veruit het populairst onder sportwedden

Algemeen

Manieren om producten van jouw webshop te verkopen en versturen

Games

Bordspellen zullen altijd populair blijven

Internet

6 voordelen van een webshop van Magento

Volg ook onze andere tech blog

Geef een antwoord