Games

Fan van de serie vikings en van gamen? Goed nieuws!

Wat is Assassins creed valhalla?

Ben jij fan van de Netflix serie Vikings dan is de game Assassins creed valhalla perfect voor jou. Deze game komt veel overeen met de serie Vikings. De vikingen staan namelijk centraal in zowel de serie als in de game. In Assassins’s Creed Valhalla waan je je in de wereld van de vikingen en meng je je in de strijd met de Engelsen.. In de game veroveren de Vikingen het ene na het ander land in Europa de Engelse koning is het helemaal zat en verklaart de oorlog aan de Vikingen.

De gameplay van Assassins creed valhalla

In deze game heb je de mogelijkheid om je eigen Viking samen te stellen die je de hele game kan gebruiken. Je kan je eigen Vikingen dorp bouwen tijdens de game en deze kan je blijven upgraden naar een steeds groter dorp zodat je alle inwoners van jou dorp tevreden houdt. Als je je dorp wilt blijven upgraden heb je natuurlijk geld nodig en het geld kun je verdienen door andere dorpen en steden te overvallen en te plunderen. Maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Tijdens de plunderingen kom je ook andere troepen tegen zoals de Engelse en de Saksische troepen. Er zijn ook mogelijkheden om hele landen te veroveren zoals de Scandinavische landen tot aan de het verboden Engelse rijk. Door gevechten te winnen en steden en dorpen te plunderen ontwikkelt je stad ook mee en het uiteindelijke doel is om te groeien naar een grote stad. Mocht je meer informatie willen hebben over de gameplay raadt ik je het zeker aan om de trailer te gaan kijken op Youtube!

Waar kan je Assassins creed valhalla spelen?

Assassins creed valhalla is straks beschikbaar op de Ps5, Ps4, Xbox one en Xbox series X. Je kunt Assassins creed Valhalla ook op pc spelen. Als je op de PlayStation 4 of op de Xbox one spelen heb je de mogelijkheid om je game te upgraden naar de PlayStation 5 of de Xbox series X versie zonder extra kosten. De assassins creed valhalla release date is 17 november 2020. Als je er echt zeker van wilt zijn dat je direct 17 november kan spelen kan je een pre order plaatsen zodat je hem direct ontvangt op 17 november. Naast de story mode van de game is er ook een optie om online te spelen dit is een primeur voor deze games aangezien assassin’s creed meestal geen multiplayer optie heeft. Maar bij deze game is er een optie om 1vs1 te spelen tegen een andere speler. In deze gamemode kun je strijden tegen een ander iemand en met de punten die je hier behaalt kun je weer gebruiken in de story mode.

Related posts
Games

Bordspellen zullen altijd populair blijven

AlgemeenGadgetsGamesInternet

De spy cam: waar verwerk je deze het beste in?

Games

Geld winnen in het online casino

GadgetsGames

De leukste spelletjes apps voor je telefoon

Volg ook onze andere tech blog

Geef een antwoord