Algemeen

Dit dragen we deze zomer

zomer trends

Flaneren over de boulevard of door een (voorheen drukke) winkelstraat kun je natuurlijk nog steeds doen, maar wie ziet je? En als je zelf iemand bent die zich graag laat inspireren door vooral naar mensen te kijken, komt momenteel ook tekort. We zitten vooral thuis. Hoe weet je nu wat je volgens de laatste mode dragen moet? 

Modemagazines doen daarom een extra duit in het zakje door in hun fysieke magazines én online verslag te doen van het modebeeld van nu. En wat blijkt? De maxidress is helemaal hot. Die gaat het maken deze zomer. De enorm lange jurk was eerder vooral getypeerd als bohemian stijl, liefst met een paar flinke laarzen eronder. Inmiddels kan iedereen aan de maxi-jurk. Draagt natuurlijk superlekker, je zwiert ermee rond. 

Maxi-jurk met een XXL tas

Dat je daar geen kleine crossbody tas bij draagt, moge duidelijk zijn. Die tas valt maar weg tussen de plooien. Bij zo’n jurk hoort een XXL-tas. En die zijn er ook. Daar moeten we wel even eerlijk over zijn, want die joekels van tassen zag je vooral op de catwalk. Dan weet je al dat die tassen niet voor iedereen weggelegd zijn, maar in een wat afgeslankt formaat later in het straatbeeld gesignaleerd worden. En dat gebeurt nu ook. 

Je treft de tassen dames regelmatig in een flink formaat aan. Ze worden over de schouder gedragen of stevig onder de arm geklemd. Er kan natuurlijk megaveel in worden meegesjouwd, maar dat is niet aan te raden. Dat wordt veel te zwaar. Het is juist stijlvol om de tas niet vol te proppen, maar een beetje in elkaar te duwen en daar dan mee te gaan flaneren. 

Comeback van witte blouse en kleine handtas

Voorts is de witte blouse aan een comeback bezig. Of je deze nu in een overhemdmodel of als romantische blouse met roesjes wenst is persoonlijk. Als het maar wit is. De klassieker (overhemd) doet het natuurlijk altijd goed, en die voor de dames hebben vaak een wat getailleerde snit.  Daar draag je dan een kleine handtas bij. Volgens de fashionata’s de meest stijlvolle combi. 

Related posts
Algemeen

Manieren om producten van jouw webshop te verkopen en versturen

Algemeen

Duurzaam wonen en bouwen wordt steeds belangrijker

Algemeen

Geef kunst de aandacht in jouw smarthome

Algemeen

Deze bezienswaardigheden moet je zien wanneer je in Madrid bent

Volg ook onze andere tech blog

Geef een antwoord