AlgemeenGadgets

Zelf aan de ‘bak’, met leuke bak- en kookgadgets

keuken gadgets

We zijn nog altijd heel veel thuis en wat doen we dan? Bakken en koken! Niet gewoon aardappels in een pan, maar we sloven ons uit op de meest bijzondere couscous recepten en gezonde havermoutmuffins. Om maar twee voorbeelden te noemen. Koken en bakken is hot én daar zijn heel veel leuke spulletjes voor te krijgen. Kies een willekeurige kookwinkel en je gaat met een rugtas vol spullen naar huis. 

We hebben tijd om te bakken en te koken

De echte diehard keukenprinsen en -prinsessen wisten dit natuurlijk al, maar sinds de coronacrisis zijn meer mensen aan het bakken en koken geslagen. Kwestie van tijd, en tijd is wat we nu hebben. Omdat we niets kunnen uitproberen en proeven in een restaurant, blijft onze sjieke jas en stijlvolle Micmacbags tas aan de kapstok hangen, en moeten we zelf aan de bak. Letterlijk. 

Koekje van eigen deeg, met tekst

Nu meer mensen het koken en bakken helemaal ontdekt hebben, zijn ook de kook-gadgets in zwang. Je kent vast wel die leuke stempels waarmee je koekjes kunt opleuken. Die zijn er nu ook met letters zodat je er een eigen tekst in kunt zetten. Als je iemand een hart onder de riem wil steken, stempel je een passende tekst en geeft diegene jouw koekjes inclusief de tekst erin gedrukt cadeau. 

Nooit meer vissen naar tijm takjes 

Ben je een diehard kok die met veel kruiden in de weer gaat, dan is daar de kruidenbol. Een bol die je met kruiden naar wens vult, die je in de bouillon of saus hangt totdat deze voldoende op smaak is gebracht. Daarna til je zo de bol er weer uit. Hoef je niet te vissen naar tijm takjes of laurierblaadjes. 

Schraap je eigen kaaskrullen

Het blok kaas kan wel inpakken, want de kaaskruller wordt een hit. Zo’n ronde houten plankje waar je een rond stuk kaas op klemt. Kun je met een speciaal erop gemonteerd mesje de kaas er als het ware afschrapen. Kan iedereen zijn eigen krullen voor de macaroni schrapen. 

BBQ-en met veel accessoires

Nu het ook weer BBQ-tijd en buiten kooktijd wordt, let dan eens op wat er allemaal voor de BBQ en buitenkeuken wordt aangeboden. Van grote messen tot enorme soeplepels. Alsook spatels, vegers, borstels en ga zo maar door. Vaak bijzonder mooi vormgegeven. Of je het echt nodig hebt? Daar gaat het niet om. 

Moet je hiervoor naar de winkel? Nee hoor, pak je computer uit je laptoptas en ga maar eens zoeken. Veel online kookwinkels bieden de mooiste pullen aan die het plezier in bakken en koken alleen nog maar vergroten. 

Related posts
Algemeen

Manieren om producten van jouw webshop te verkopen en versturen

Algemeen

Duurzaam wonen en bouwen wordt steeds belangrijker

Algemeen

Geef kunst de aandacht in jouw smarthome

Algemeen

Deze bezienswaardigheden moet je zien wanneer je in Madrid bent

Volg ook onze andere tech blog

Geef een antwoord