AlgemeenGadgetsInternet

Dit zijn de leukste tech snufjes van dit jaar

nieuwste technische snufjes

Elk jaar komen er weer nieuwe uitvindingen uit. Als je dol bent op tech gadgets, dan is het altijd leuk om te kijken wat de verwachtingen zijn. Maar ook welke snufjes je eventueel zelf in huis kan halen. Wij hebben de leukste tech snufjes voor je op een rijtje gezet.

Samsung Sero TV

Samsung gaat dit jaar een speciale televisie uitbrengen voor millenials. De Sero TV wordt een verlengstuk van je smartphone. Vorig jaar werd de televisie voor het eerst verkocht in Zuid-Korea. Uniek aan de tv is dat je telefoonscherm eraan kan koppelen. Vervolgens kan de televisie kantelen net als je beeldscherm. Zo kan verticaal televisie kijken of apps op je telefoon bedienen. De tv is speciaal gemaakt voor de verticale beelden die vaak door de smartphone gemaakt zijn. Je hoeft je zo niet langer meer te storen aan de zwarte balken. Het is nog niet bekend wanneer de Sero TV in Nederland verkrijgbaar is. Vermoedelijk komt de televisie wel binnenkort in Duitsland uit. Uiteraard is het vrij eenvoudig om de televisie bij de buren te bestellen.

Sega Game Gear Micro

In de jaren 90 was het Japanse Gamebedrijf Sega één van de grote namen in de gamewereld. De Game Gear was een console waarop in de jaren 90 verschillende games gespeeld konden worden. Het bedrijf heeft recent aangekondigd dat ze dit jaar met Sega Game Gear micro komen. Je kan hierop de populaire spellen uit de jaren 90 spelen. Denk hierbij aan Sonic the Hedgehog, Gunstar Heroes en Shining Force. De Sega Game Gear Micro wordt in 4 kleuren uitgebracht. Elke kleur heeft een eigen selectie met spellen. De mini console moet ongeveer 40 euro gaan kosten. In eerste instantie komt de console alleen in Japan uit, maar later wordt deze naar Nederland geëxporteerd.

Playstation 5

Na 7 jaar wachten hebben de fans eindelijk waar ze op gehoopt hadden. De Playstation 5 komt eraan. Dit jaar moet de console nog uitgebracht worden. Het is natuurlijk de tech gadget waar veel spelers op wachten. Sinds de release van de Playstation 4 wordt er al over de Playstation 5 gesproken. Overigens is ook de Xbox van plan om dit jaar nog een opvolger uit te brengen. In Nederland is er natuurlijk vooral belangstelling voor de Playstation 5. Dit is de best verkochten console van Europa. Voor nu staat de release gepland voor het najaar 2020.

5G netwerk

De afgelopen maanden was er een hoop over te doen, maar deze zomer moet het 5G netwerk van start gaan. In juni worden de frequenties geveild aan de providers met interesse. De vorige keer bij het 4G netwerk ging het om gigantische bedragen. Als de frequentie verkocht is kunnen de providers in principe direct 5G gaan aanbieden. Het netwerk is namelijk klaar voor gebruik. 5G moet voor nog sneller internet gaan zorgen. Uiteraard moet je telefoon er wel geschikt voor zijn. De overheid wil wel aan minimaal drie mobiele providers de rechten verkopen. Zo mogen providers maximaal 40% van de frequenties in handen krijgen. Ben je benieuwd wat je allemaal kan met sneller internet? Ga naar het artikel voor meer informatie.

Related posts
Internet

Op voetbal gokken is veruit het populairst onder sportwedden

Algemeen

Manieren om producten van jouw webshop te verkopen en versturen

Internet

6 voordelen van een webshop van Magento

Internet

Is beleggen de manier om geld te sparen voor jouw zoon of dochter?

Volg ook onze andere tech blog

Geef een antwoord