GadgetsInternetMobiel

Vers van de pers: de nieuwe Samsung Galaxy S21

Op 14 januari was het moment eindelijk daar, de Samsung Galaxy S21 werd geïntroduceerd aan het grote publiek. Van het toestel werd veel verwacht door liefhebbers. Mede door het feit, dat dit toestel de eerste smartphone is waarin gebruik wordt gemaakt van de Snapdragon 888 processor. Het is een zeer krachtige processor, welke de Snapdragon 865 moet doen laten vergeten. De verwachting is, dat er de komende tijd meer telefoons zullen worden uitgebracht waarin deze processor verwerkt zit.

Tip: je kunt de Samsung Galaxy S21 pre-orderen bij onder meer Vodafone. Zo heb je deze straks als een van de eerste Nederlanders in huis! Ook leuk, je profiteert bij Vodafone van gratis Galaxy Buds Live en een Galaxy SmartTag bij de aanschaf van de Galaxy S21 + 5G. Het helpt je nog meer uit je nieuwe telefoon te halen.

Nieuwe Samsung Galaxy S21 met grotere accu

De nieuwe processor is slechts een van de verbeteringen die in de Samsung Galaxy S21 zijn doorgevoerd. Om hier nog kort op terug te komen, Europese modellen zijn uitgevoerd met de eigen Exynos 2100 processor. Het is al tijden een frustratie van veel Nederlandse consumenten, dat Samsung onderscheid maakt in de locatie waar toestellen verkocht worden. Toch is ook deze Exynos 2100 processor een behoorlijk verbetering ten opzichte van de processor uit de Samsung Galaxy S20.

Naast de verbeterde processor vind je in de Samsung Galaxy S21 een batterij met een grotere capaciteit. Het maakt dat je de Galaxy S21 langer kunt gebruiken, zonder deze tussentijds op te moeten laden. De verbeterde batterij zit in alle drie de uitvoeringen van de Samsung Galaxy S21.

Verbeterde camera in de Galaxy S21 Ultra

Specifiek voor de Galaxy S21 Ultra geldt dat het model is uitgevoerd met een verbeterde camera. Deze camera maakt dat kleuren op foto’s die met dit toestel gemaakt worden nog beter tot hun recht komen. Het doet de foto’s en video’s realistischer ogen. Ook niet onbelangrijk; de foto’s zijn scherper met de nieuwe camera in de Samsung Galaxy S21 Ultra. Beide andere versies van de Galaxy S21 zijn voorzien van een driedubbele camera aan de achterzijde van het toestel.

Geen oplader meer in de verpakking

Opvallend is het ontbreken van de oplaadstekker in de doos van de Samsung Galaxy S21. Hiermee sluit Samsung aan op een trend die vorig jaar werd ingezet door Apple. Ook de iPhone 12 werd zonder oplader verkocht. Goed voor het milieu, maar vaak even wennen voor consumenten die een nieuw toestel kopen.

Related posts
Internet

Op voetbal gokken is veruit het populairst onder sportwedden

Internet

6 voordelen van een webshop van Magento

Internet

Is beleggen de manier om geld te sparen voor jouw zoon of dochter?

Gadgets

Met deze gadgets maak jij jouw tuin compleet

Volg ook onze andere tech blog

Geef een antwoord