Internet

6 voordelen van een webshop van Magento

Wanneer je opzoek gaat naar een goede webshop kom je er al snel achter dat er veel verschillende mogelijkheden zijn. Ook al laat je het bouwen van de webshop uitbesteden, is het wel handig om zelf een beetje verstand te hebben van de verschillende opties. Zo kun je kiezen voor Magento, deze webshopsoftware is enorm populair. In dit blogartikel vertellen we je graag over 6 grote voordelen van deze software!

1.      De software is gratis, omdat er geen licentiekosten zijn verbonden aan de software is het voor de bouwer van de webshop veel goedkoper om te maken. Dit zal u als klant ook merken in de kosten.

2.      Zijn jouw klanten consumenten of vooral bedrijven? Dit maakt voor Magento niet uit! Magento is namelijk geschikt voor Business to Customer, Business to Business en Direct to Customer. Stel jouw doelgroep verandert, dan hoeft de webshop niet veel te veranderen.

3.      Wil jij graag meerdere webshops koppelen aan jouw domeinnaam? Dat is ook geen probleem met Magento. Zo plaats je gemakkelijk alle verschillende webshops, zonder dat je behoefte hebt aan meerdere domeinnamen! Ideaal in een markt waar veel namen al gekozen zijn.

4.      Wanneer je een Magento webshop koopt is de shop ook echt van jou, bij sommige vormen van software is dit niet het geval. Omdat Magento geen Software as a Service is, blijft de webshop gewoon van jou en niet de bouwer.

5.      Magento geniet van enorm veel ondersteuningen. Zo kun je gemakkelijk vele systemen koppelen. Denk bijvoorbeeld aan PostNL voor het bezorgen van jou bestellingen, betaalproviders als Ayden of ERP en PIM systemen.

6.      Magento heeft internationale ondersteuning, zo kan een Magento webshop in vele talen en valuta’s worden ingericht.

Magento webshop kopen bij Best4U

Wanneer je ervoor kiest om een Magento webshop aan te schaffen, raden we je het aan om dit bij Best4U te doen. Zij zijn enorm goed in het leveren van maatwerk voor jouw Magento webshop. Zij kiezen welke modules je wel en niet nodig hebt, om zo een ideale online winkel op te zetten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan snel contact op!

Related posts
Internet

Op voetbal gokken is veruit het populairst onder sportwedden

Internet

Is beleggen de manier om geld te sparen voor jouw zoon of dochter?

AlgemeenInternet

Online spelletjes spelen? Wat dacht je van voetbalgokken?

AlgemeenGadgetsGamesInternet

De spy cam: waar verwerk je deze het beste in?

Volg ook onze andere tech blog

Geef een antwoord