Internet

De 5 leukste fashion influencers

Wanneer je Instagram opent staat de tijdlijn er waarschijnlijk vol mee: posts van influencers. Sinds de laatste paar jaren zijn influencers een bron van inspiratie geworden. Niet alleen voor mode, maar ook bestaan er influencers die zich richten op het interieur, DIY’s of bijvoorbeeld op het moederschap. Wil jij weten welke fashion influencers zeker de moeite waard zijn om te volgen? Maak hieronder kennis met vijf influencers.

1. The Fashion Guitar

Charlotte Groeneveld heeft haar eigen blog ontwikkeld wat The Fashion Guitar heet. In deze blog lees je alles over de laatste modetrends. Bovendien kun je haar volgen op social media waar ze regelmatig staat te shinen in verschillende modemerken: de ene keer heeft ze Balenciaga schoenen aan en de andere keer maakt ze haar outfit af met een vette Prada tas.

2. Rianne Meijer

Rianne Meijer is een van de grootste influencers met ruim een miljoen volgers op Insta. Zo laat ze hier regelmatig haar outfit of the day zien. Bovendien weet ze je op te vrolijken met haar grappige posts en bovendien wordt haar eerlijkheid gewaardeerd. Het is dus zeker de moeite waard om haar te volgen op social media, voor zowel fashioninspiratie als een dagelijkse dosis humor.

3. Queen of Jetlags

Queen of Jetlags, ook wel beter bekend als Noor, is een inspiratie voor haar duizenden volgers. Zoals haar Instagramnaam al doet vermoeden reist zij de hele wereld over. Hier laat zij dan ook regelmatig de leukste outfits zien bij natuurlijk de mooiste plekjes. Bovendien zie je Noor vaak verschijnen in de meest prachtige exclusieve jurken. In 2015 won Queen of Jetlags de ‘best fashion blogger award’ van Zalando.

4. Lizzy van der Ligt

Lizzy van der Ligt is ook een grote naam onder de fashion influencers. Waar ze een aantal jaar geleden begon met bloggen is ze niet veel later ook gaan vloggen. Lizzy staat vooral bekend om haar kleurrijke outfits die jouw dag zeker zullen opvrolijken én welke natuurlijk een bron van inspiratie zijn. Naast fashion richt ze zich ook op beauty.

5. Negin Mirsalehi 

Nog zo’n grote naam onder de fashion influencers is Negin Mirsalehi. Ze heeft miljoenen volgers van over de hele wereld op Instagram en ze vliegt de aardbol rond. In 2012 had ze haar allereerste fashionpost geplaatst en dat leidde uiteindelijk tot een groot succes. Bovendien richt ze zich naast fashion ook op beauty en ze heeft zelfs haar eigen haarverzorgingslijn.

Related posts
Internet

Op voetbal gokken is veruit het populairst onder sportwedden

Internet

6 voordelen van een webshop van Magento

Internet

Is beleggen de manier om geld te sparen voor jouw zoon of dochter?

AlgemeenInternet

Online spelletjes spelen? Wat dacht je van voetbalgokken?

Volg ook onze andere tech blog

Geef een antwoord