AlgemeenGadgetsInternet

Nike sneakers bedienen met Siri

De Nike Adapt Huarache is opnieuw een slimme sneaker van Nike. Deze derde generatie met zelfstrikkende schoenen van Nike heeft nu een nieuwe functie. Voor het eerst in de historie is het mogelijk om je schoenen te bedienen met Siri. Je kan de persoonlijke assistent van Apple vragen om je schoenen iets strakker te strikken. Hiervoor is er een exclusieve samenwerking met Apple. Een ondersteuning met Google Assistent of Amazon Alexa is er namelijk nog niet. De zelfstrikkende sneaker van Nike lijkt een gigantisch succes want binnen een paar uur waren de schoenen uitverkocht.

Siri strik me veters

Het lijkt wel een futuristische film, maar het is nu met deze sneakers echt mogelijk ze zelf de veters te laten strikken. Stel je voor je bent aan het rondlopen in de stad. Ineens merk je dat de schoenen wat losser beginnen te zitten. Je vraagt dan gewoon even aan Siri om je schoenen even iets strakker te zetten. Dit is toch wel een futuristisch beeld. Ben je niet in het bezit van een Apple watch of smartphone? Geen paniek want met de Nike Adapt app kan je gewoon je veters laten strikken.

Alleen nog verkrijgbaar in de tweedehands markt

De Nike Adapt Huarache is eigenlijk echt een gadget voor sneaker liefhebbers. Het was dus niet gek dat de schoenen al vrij snel waren uitverkocht. Er was een beperkte oplage en je moest ingeloot worden door Nike zelf om een paar te bemachtigen. De prijs van de schoenen lag op € 350 per paar. Op dit moment zijn ze alleen nog te koop via de tweedehandsmarkt. De prijs voor een nieuw tweedehands paar loopt al snel op tot € 1.000. Kortom het is een dikke handel mocht je deze gadget in handen krijgen. Het is in ieder geval een gadget waar een hoop sneaker fans dankzij de film Back to the Future 2 enthousiast van worden.

Related posts
AlgemeenGadgetsInternet

Biomega wil betaalbare elektrische stadsauto op de markt brengen

AlgemeenInternet

Facebook verwijdert fake news pagina’s over Amerikaanse politie

AlgemeenGadgetsInternetMobiel

iPhone 12 lijkt op de oude iPhone 4

AlgemeenGadgetsGames

Nintendo wil illegale downloadsite voor ROMS uit de lucht

Volg ook onze andere tech blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Worth reading...
Nike sneakers bedienen met Siri